Bachbloesem Rock water

Voor wie is de Bachbloesem Rock water?

De Bachbloesem Rock water is bedoeld voor mensen die voor zichzelf de lat heel hoog leggen. Mensen met een Spartaanse levensstijl die volgens strenge regels leven en die zich geen pleziertje gunnen kunnen deze Bachbloesem gebruiken.
Doorgaans hebben deze mensen een zeer uitgesproken, om niet te zeggen extreme mening omtrent maatschappelijke thema’s. Politiek, religie of voeding zijn voorbeelden van zaken waar men geen centimeter afwijkt van zijn ideologie.

Doorgaans eten deze mensen volgens een zeer strikt voedingspatroon, waarbij zij heel wat zaken gaan vermijden zoals vet, alcohol, vlees,…

Voor de omgeving zijn deze mensen niet meteen de meest aangename om mee om te gaan. Deze mensen zijn voortdurend overtuigd van hun gelijk en verwachten van de omgeving dat iedereen in hun gedachtegang mee gaat. Fysisch voelen deze mensen zich stijf en gespannen.

Dergelijke levensstijl kan al van heel jong beginnen. Sommige kinderen zijn extreem perfectionistisch. Een examen waar zij eens iets minder dan super goed op scoren, is voor hen een ware ramp. Tevreden zijn over zichzelf is iets wat deze mensen niet kennen. Genieten is een taboe.

Wat doet Bachbloesem Rock water?

Door Bachbloesem Rock water te gebruiken leert men zich gemakkelijker aanpassen. Men staat open voor veranderingen en voor een nieuwe levensstijl. Voor de omgeving word je een pak milder en zelf voel je dat je kan genieten van het leven. Principes ga je niet meer blindelings volgen, maar je durft er van afwijken. Zo merk je dat je in je voeding al eens een glaasje wijn durft nuttigen waar je dan ook van geniet.

Kinderen die Bachbloesem Rock water gaan gebruiken, gaan minder panikeren als er eens iets niet goed gaat. Ook voor hele kleine kinderen die enorm kieskeurig zijn bij wat zij eten, kan de Bachbloesem Rock water er voor zorgen dat zij gemakkelijker gaan eten.

De Bachbloesem Rock water gebruiken

Alle Bachbloesems, en dus ook Rock water, gebruik je ofwel puur ofwel los je het op. Let er wel op dat je de Bachbloesem best oplost in een glas niet bruisend water. Belangrijk bij deze Bachbloesem is dat je die niet meteen inslikt, maar eerst enkele seconden laat ronddraaien in de mond. Hoeveel je van de Bachbloesem rock water gebruikt, bespreek je best met een ervaren consulent. Net zoals alle andere Bachbloesems mag je van Bachbloesems rock water verwachten dat zij vrij vlug gaan werken, geen bijwerkingen hebben en geen invloed hebben op wat je neemt van medicatie.