Bachbloesems bij jaloezie

Situaties waar Bachbloesems de jaloezie kunnen wegtoveren

Iedereen heeft wel al eens een vorm van jaloezie, maar hoeft daarom nog niet meteen Bachbloesems te nemen. De buurman heeft toch wel net die nieuwe auto gekocht die jij ook zo graag ziet. Of je collega staat te dansen van plezier omdat zijn voetbalploeg heeft gewonnen en niet de jouwe. Zolang deze gevoelens van tijdelijke aard zijn en niet ontaarden in obsessief gedrag, is er geen sprake van een hinderlijke situatie.

Het wordt lastiger als men ziekelijk jaloers is. Je vertrouwt je partner niet. Gaat die naar een vergadering, dan stap je wel eens in je wagen om te gaan kijken of die wel echt op die vergadering is. En staat je partner op een feestje met iemand anders vrolijk te praten, dan slaan meteen je stoppen door. Deze situatie is niet meer gezond.

Op het werk heb je het gevoel dat collega’s allerlei plannen achter je rug om beramen. Je bent als de dood dat die ene collega wel promotie zal krijgen en jij niet. Zo’n situatie maakt de sfeer op de werkvloer ondraaglijk.

Extreme jaloezie kan ook al op jonge leeftijd voorkomen. Denken we maar aan de reactie van het oudste kind als er een broertje of zusje bij komt. Een hele poos kreeg het oudste kind alle aandacht, maar nu er een baby bijgekomen is moet die aandacht gedeeld worden. Heel wat kinderen kunnen het daar behoorlijk lastig mee hebben.

Welke Bachbloesems helpen bij jaloezie?

Als iemand overdreven jaloers en/of achterdochtig is, dan is Bachbloesem hulst de beste remedie tegen deze jaloezie. De Bachbloesem Holly (het Engelse woord voor hulst) zorgt er voor dat men gemakkelijker kan delen. Mensen of voorwerpen zijn niet langer “jouw bezit”; maar je hebt er alle begrip voor dat ook anderen hier mee omgaan. Met Bachbloesem holly wordt men veel toleranter en verdraagzamer. Het rechtstreekse gevolg is dat je minder wantrouwig tegenover andere personen gaat staan, wat van jou een aangenamer mens in de omgang maakt.

Bachbloesems tegen jaloezie en bijwerkingen

Zorgen Bachbloesems zoals Bachbloesem Holly voor bijwerkingen? Gaat men door het gebruik van Bachbloesem Holly niet plots van alles beginnen uitdelen zonder nog aan zichzelf te denken? Het antwoord hierop kan kort en krachtig neen zijn. Bachbloesems hebben nooit bijwerkingen en zijn nooit verslavend. Om die reden kunnen Bachbloesems perfect aan kleine kinderen en zelfs aan baby’s gegeven worden.