Zijn Bachbloesems ook geschikt voor dieren?

Bachbloesems voor dieren, het kan

Aangezien Bachbloesems werken op negatieve emoties en aangezien dieren ook emoties hebben, kan men perfect Bachbloesems gebruiken om dieren te genezen. Het gebruik van Bachbloesems voor dieren is echter vrij complex en men laat dit best over aan iemand die voldoende ervaring en specialisatie heeft.

Er bestaan ‘slechts’ 38 soorten Bachbloesems, dus op dat vlak is er niet echt een probleem. Wat voor de moeilijkheid zorgt, is dat deze Bachbloesems met elkaar kunnen gecombineerd worden. Op die manier krijgt men al gauw enkele miljoenen mogelijkheden. En dan wordt het werken met Bachbloesems om dieren te helpen wel een pakje ingewikkelder. Toch kan iemand met voldoende ervaring fantastische resultaten bekomen.

Wanneer worden Bachbloesems voor dieren gebruikt?

Bachbloesems werken bij dieren net zoals bij de mens in op een onevenwicht in de emoties. Het aantal emoties waarbij men Bachbloesems kan gebruiken zijn eindeloos. De voornaamste zaken waarbij men dieren met Bachbloesems kan behandelen zijn:

  • agressieve dieren, dominante dieren,
  • dieren niet alleen kunnen blijven en veel aandacht eisen,
  • dieren die lusteloos en neerslachtig zijn,
  • angstige dieren (voor bijvoorbeeld vuurwerk, onweer,…)
  • dieren die hardleers zijn,
  • dieren die onrustig zijn.

Nogmaals, dit is maar een fractie van negatieve gevoelens bij dieren waarvoor men Bachbloesems kan gebruiken.

Dieren behandelen met Bachbloesems: hoe ga je te werk?

Als je overweegt om een dier te laten behandelen met Bachbloesems, is het altijd aan te raden om eerst bij de dierenarts langs te gaan. Deze kan dan vaststellen of er niet één of ander fysisch probleem is waardoor het dier zich vreemd gedraagt.

Stelt de dierenarts geen fysische oorzaak vast, dan is de kans groot dat uw dier te kampen heeft met een emotioneel probleem. In dat geval kan een behandeling met Bachbloesemremedies zeker nuttig zijn.

Men kan zelf op zoek gaan naar een geschikte Bachbloesem die werkt op de kenmerken van uw dier. Er bestaat voldoende duidelijke literatuur om hierin wegwijs te geraken. Angst dat je een verkeerde Bachbloesem gaat geven, is niet nodig. Bachbloesems hebben nooit een schadelijk effect. Het enige wat er bij een foute Bachbloesem kan gebeuren is dat het resultaat uit blijft. Men kan ook om raad gaan bij een Bachbloesemconsulent. Die kan uiteraard beter oordelen welke Bachbloesemremedie geschikt is voor jouw dier. Het is ook mogelijk dat er best gewerkt wordt met een combinatie van verschillende Bachbloesems. Zo’n combinatie noemt men een Bachbloesem samenstelling of mix en die biedt het voordeel dat er nog vlugger en efficiënter gewerkt wordt aan het herstel van uw dier.