Bachbloesems voor de rouwende kat

Ook katten kunnen rouwen en daar kunnen Bachbloesems bij helpen. Het komt namelijk wel eens voor dat een ander huisdier komt te sterven, of misschien een familielid wegvalt. Hierdoor kunnen katten zeker baat hebben bij het gebruik van de Bachbloesems.

Toepassingen van Bachbloesems voor katten die rouwen

Wanneer iemand in het huishouden is gestorven, kan dit ook een invloed hebben op het welzijn van katten, daarom kan er ook gebruik worden gemaakt van de Bachbloesem bij rouw. Wanneer iemand is gestorven, kunnen katten hierop namelijk zeer slecht gaan reageren.

Katten ervaren ook rouw en gaan daardoor emotioneel in de knoop geraken. Door de negatieve emoties kunnen ook allerlei negatieve effecten daaruit voortvloeien. De negatieve emoties gaan zich uiteindelijk uiten in talrijke fysieke kenmerken, maar ook bijvoorbeeld in gedragsproblemen.

Door de aanwezigheid van rouw kan het gebeuren dat katten plotseling stoppen met eten of drinken. Dit gaat natuurlijk gepaard met heel wat fysieke problemen, zoals spijsverteringsproblemen. Ook kan het gebeuren, in gevallen van ernstige rouw, dat katten zichzelf fysiek ziek gaan maken van verdriet.

Om de gevolgen van rouwende katten zoveel mogelijk in te perken, kan er dus gebruik gemaakt worden van de Bachbloesems. De Bachbloesem remedie gaat de onderliggende lagen emoties ombuigen naar een positieve pool. Het gevolg hiervan is dat katten aanvaarding vinden, met behulp van de Bachbloesem, en de rouw achter zich kunnen laten.

Het gebruik van de Bachbloesem voor katten bij rouw

Bachbloesems die specifieke bloesems bevatten voor katten in de rouw, kan je verkrijgen bij een Bachbloesem therapeut. Nadat je de situatie van de kat aan de Bachbloesem therapeut hebt uitgelegd, kan er een speciale Bachbloesem remedie voor rouwende katten worden samengesteld.

De dagelijkse dosering Bachbloesem voor katten bij rouw bedraagt 24 druppels. Deze druppels mogen in het drinkwater van de kat worden gedaan. Indien er zich andere katten in je huishouden bevinden, is dit zeker geen probleem. Andere katten zullen geen schade ondervinden door ook van het water te drinken. Toch is het belangrijk om de dagelijks aangeraden dosering van de Bachbloesems voor je rouwende kat goed in de gaten te houden. Zorg er dus zeker voor dat de desbetreffende kat de juiste hoeveelheid Bachbloesems binnenkrijgt. Je kan de druppeltjes ook op een stukje eten of een snoepje doen als je dat makkelijker vindt. Het is belangrijk dat de druppeltjes gespreid over de dag gegeven worden. Dit doe je 6 maal per dag, 4 druppeltjes.

Het succes van de Bachbloesem remedie voor katten bij rouw is echter afhankelijk van herhalend en frequent gebruik. Het heeft dus geen enkele zin de dosis te verlagen of te verhogen. Het verhogen van de dosis Bachbloesems, gaan de effecten zeker niet gaan versnellen.

Heb je een rouwende kat? Help je kat zo goed mogelijk om door deze periode te komen.