Bachbloesem mix 69

Om iemand te vinden die nog nooit over bachbloesems gehoord heeft, zal een zware klus zijn. Waar minder mensen van op de hoogte zijn, is dat je de efficiëntie van bachbloesems nog kan verruimen door verschillende bachbloesems met elkaar te gaan mengen.

Waarom bachbloesem mix 69?

Bachbloesems zijn eigenlijk gemaakt om negatieve gevoelens bij mensen om te buigen naar de positieve tegenpool. Een negatieve emotie kan dermate zwaar op mensen wegen, dat zij er fysiek ook problemen door ondervinden. Door de oorzaak van het negatieve gevoel te gaan ombuigen, bekomt men dat de symptomen definitief gaan verdwijnen.

Soms zijn problemen dermate complex dat er meerdere negatieve emoties zijn. Om die reden worden bachbloesems met elkaar gemengd. Deze mengsels noemt men een mix. Eén van dergelijke mixen is de bachbloesemremedie mix 69. Deze is vooral voor koppels die proberen zwanger te worden samengesteld.

Wat doet bachbloesem mix 69?

Bachbloesem mix 69 is specifiek gemaakt voor koppels die proberen om zwanger te worden. Voor alle duidelijkheid: het gaat hier niet om één of andere hormonale behandeling. Deze mix van bachbloesems zal er eveneens niet voor zorgen dat je sneller zwanger zal worden. Ten minste, niet rechtstreeks.

Zwanger worden is een gebeuren dat met veel emotie gepaard gaat. Als alles wat mee zit, dan zijn die emoties vooral positief getint. Maar als men na vele pogingen nog steeds niet zwanger is geworden, dan kan het positieve al vlug omslaan. Maandelijks zijn er de ontgoochelingen, en na verloop van tijd ontstaat zelfs jaloezie tegenover koppels bij wie het zwanger worden wel lukt. Het is vooral tegenover deze negatieve emoties dat bachbloesem mix 69 iets doet. Want uiteindelijk zorgen deze gevoelens voor net meer spanning en stress, wat het zwanger worden zeker niet bevordert.

De concrete werking van bachbloesem mix 69

Bachbloesem mix 69 zorgt er dus voor dat men met een positiever gemoed staat tegenover de pogingen om zwanger te worden. Het is zeker niet uitgesloten dat net deze meer positieve ingesteldheid er voor kan zorgen dat het zwanger worden beter kan lukken. Zo zorgt deze mix van bachbloesems er voor dat men meer geduld heeft en meer kracht heeft om verder te proberen. Ook verdwijnt de jaloezie tegenover anderen zodat men minder verbitterd is. Automatisch wordt men hierdoor beter gezind en is men minder prikkelbaar.

Net zoals alle bachbloesems is ook deze mix van bachbloesems compleet veilig om te gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen, men kan zonder enig probleem medicatie (verder) gebruiken en er is geen kans op verslaving.