Met Bachbloesems vermageren

Bachbloesems en vermageren: een misverstand

Laten we meteen een misverstand uit de wereld helpen: door Bachbloesems zelf ga je niet vermageren. Bachbloesems zijn geen trucjes of wondermiddeltjes die je doen vermageren. Het is trouwens zeer de vraag of dergelijke middeltjes die in reclames heel wat beloven wel echt bestaan en echt gezond zijn.

Wat Bachbloesems wel kunnen doen, is je helpen tijdens het vermageren. Vermageren houdt uiteraard in dat eetgewoontes moeten veranderen. Maar daar ligt nu net het moeilijke. En om die moeilijke periode te kunnen volhouden of te ondersteunen, kan men beroep doen op Bachbloesems. Bachbloesems gebruiken en de eetgewoontes niet aanpassen is zinloos.

Wat doen Bachbloesems bij vermageren?

Als je wilt vermageren, ga je door een lastige periode waarbij Bachbloesems je kunnen helpen. Zoals reeds gemeld, is vermageren een kwestie van eetgewoontes aan te passen. Dit loopt doorgaans niet zomaar van een leien dakje. Mensen hebben doorgaans een eetpatroon dat men niet zomaar kan doorbreken. Met behulp van Bachbloesems kan men dit patroon echter gemakkelijker aanpassen.

Natuurlijk is het niet alleen het eetpatroon dat moet worden aangepast, ook het voedsel zelf dient men aan te passen. Ook dit gaat doorgaans niet zomaar. De zaken die men moet laten, zijn doorgaans die dingen waar men het meest van geniet. Het lukt misschien wel om één of enkele dagen die dingen te laten, maar iedereen die wilt vermageren heeft vast en zeker al meegemaakt dat de verleiding om te “zondigen” opduikt. Met Bachbloesems gaat men standvastiger zijn tegen deze verleiding en kan men beter doorzetten.

Begaat men toch eens een zogenaamde zonde, dan merkt men dat aan de weegschaal en voor veel mensen is dat het moment waarin ze niet meer in zichzelf geloven. Vermageren is niets voor mij, ik ben daar te zwak voor, ik kan dat toch niet. Het zijn allemaal uitspraken die iemand tijdens het vermageren vast en zeker wel eens doet. Bachbloesems geven jezelf meer vertrouwen en nemen je schuldgevoelens weg.

Ten slotte is vermageren ook vaak een lijdensweg voor je medemensen. Door het vermageren loopt men humeurig. Men is prikkelbaar en kan niet veel verdragen. Bachbloesems zorgen ervoor dat die prikkelbaarheid een pak minder is.

Welke Bachbloesems om te vermageren?

Eigenlijk moet men meerdere Bachbloesems gebruiken om het proces van het vermageren gemakkelijker te laten verlopen. Nogmaals, het zijn niet de Bachbloesems zelf die je doen vermageren. Dat is iets wat je zelf moet doen, maar de Bachbloesems staan je bij het vermageringsproces bij als een ware coach.

De verschillende Bachbloesems die men nodig heeft om het vermageren te ondersteunen zijn samengebracht in een mix van Bachbloesems. Bachbloesem mix 51 ondersteunt je door je te helpen bij het veranderen van je eetgewoontes, door je meer zelfvertrouwen en discipline te geven en door je minder prikkelbaar te maken.