Bachbloesem mix 40

Ongetwijfeld één van de lastigste periodes in het leven van de vrouw is de menopauze. Iedere vrouw ziet met lede ogen deze tijd verschijnen, waarin allerlei lichamelijke ongemakken opduiken om je ervan op de hoogte te brengen dat je ouder aan het worden bent. Enig puntje van hoop: de lichamelijke ongemakken zijn van voorbijgaande aard en de periode zelf houdt niets levensbedreigend in.

Bachbloesem mix 40: als de menopauze zich aankondigt

Iedere vrouw maakt het mee dat de menopauze zich aankondigt. Als vrouw word je geboren met een voorraad eicellen. Maandelijks komt er, vanaf de puberteit, een eicel vrij die kan bevrucht worden. Wordt de eicel bevrucht, dan gaat deze zich in de baarmoeder nestelen en ontstaat er een zwangerschap. Wordt de eicel niet bevrucht, dan wordt deze uitgestoten wat via de menstruatie gebeurt. Gemiddeld duurt dit proces tot rond halfweg de 40. Dan geraakt de voorraad eicellen op. Dit is de periode dat de vrouw in de menopauze komt. Deze leeftijd kan erg verschillen van vrouw tot vrouw. Net zoals het ene meisje vroeger in de puberteit komt dan het andere meisje, merkt men ook in de menopauze dat dit bij de ene vrouw vroeger komt dan bij de andere.

De tekenen van de menopauze en bachbloesem mix 40

Bachbloesem mix 40 heeft zeker niet als bedoeling de menopauze tegen te houden en/of weg te toveren. Dit zou onnatuurlijk zijn. Met bachbloesem mix 40 probeert men de onaangename ervaringen tijdens de menopauze aan te pakken. Een vrouw in de menopauze ondervindt namelijk een reeks zaken die erg hinderlijk kunnen zijn. Het meest gekend zijn de opvliegers. Op de meest onverwachte momenten barst je uit in hevig zweten. Deze zweetaanvallen kunnen zowel overdag als ’s nachts optreden. ’s Nachts zijn die vaak zo hevig dat verder slapen niet meer mogelijk is, waardoor je moe en uitgeput de dag begint. Het is niet abnormaal dat je in de loop van de dag dan ook prikkelbaar loopt. Waar heel wat vrouwen in de menopauze bang voor zijn, is voor het feit dat zij doorgaans enkele kilootjes zwaarder worden. Ten slotte is de menopauze ook een periode waarbij de zin in seks achteruit gaat.

Hoe helpt bachbloesem mix 40 je doorheen de menopauze?

Zowat de meest verantwoorde en gezonde manier om die vervelende tekenen van de menopauze leefbaar te maken, zijn bachbloesems. Je kan met een ervaren bloesemtherapeut overleggen wat je klachten zijn en dan kan die op basis daarvan een remedie op maat maken voor jou. Ga je liever niet je specifieke klachten bespreken, dan kan je een samenstelling kiezen die de tekenen van de menopauze in het algemeen aanpakt. Dit is bachbloesem mix 40. Hierdoor ga je beter kunnen slapen, zodat je minder prikkelbaar en energieker bent. Je kan meer van de buitenwereld verdragen en ook groeit de zin in seks. Net zoals alle bachbloesems is deze mix compleet veilig in gebruik, zonder enige vorm van bijwerking.