Bachbloesem Larch: je kan het!

Wat zijn Bachbloesems?

Bachbloesems zoals Bachbloesem Larch zijn vloeibare extracten van planten. Dokter Edward Bach, een Engelse homeopaat ontdekte dat bepaalde bloesems van planten of dieren een heilzame werking kunnen hebben. Hij was er van overtuigd dat heel wat fysieke klachten veroorzaakt worden door psychische oorzaken. Door de fysieke klachten symptomatisch te behandelen zullen deze wel tijdelijk verdwijnen, maar zeker niet definitief. Door de psychische oorzaak aan te pakken, zullen ook de fysische klachten verdwijnen. Het is de bedoeling van Bachbloesems om negatieve gevoelens om te buigen naar hun positieve tegenpool.

Het grote voordeel van Bachbloesems is dat deze geen bijwerkingen hebben. Zij zijn ook niet verslavend en hebben geen invloed op eventuele medicatie die men zou nemen.

Wie heeft Bachbloesem Larch nodig?

Je doet iets niet omdat je er op voorhand zeker van bent dat je het niet gaat kunnen, dan kunnen Bachbloesems Larch je helpen.

De Bachbloesem Larch is vooral bedoeld voor mensen die aan alles twijfelen. Men heeft totaal geen zelfvertrouwen en men verwacht alleen maar dat men gaat falen. Automatisch bewonder je anderen en voel je jezelf minderwaardig dan anderen. Succes is niet voor jou weggelegd vind je en je zal nooit het nieuws halen met wereldschokkende zaken.

Volwassenen met deze houding worden sterk belemmerd in de uitbouw van hun carrière. Jongeren hebben dan weer enorme problemen met deze houding tijdens examens.

Wat doet Bachbloesem Larch?

Als men zodanig weinig zelfvertrouwen heeft dat men geen enkele nieuwe uitdaging aan durft, dan wordt het tijd voor Bachbloesem Larch. Hierdoor krijg je zonder meer een extra pak zelfvertrouwen. Hierdoor durf je nieuwe uitdagingen aan. Meer nog, je begint de uitdagingen, maar als er eens iets fout loopt, ga je niet meteen bij de pakken gaan zitten. Je hebt meer doorzettingskracht. Dat andere mensen op een hogere trap staan als jijzelf behoort tot de verleden tijd. Ook jijzelf hebt je positie.
Niet zelden hebben mannen te maken met potentiestoornissen door hun gebrek aan zelfvertrouwen. Door het gebruiken van Bachbloesems Larch merkt men ook op dat vlak een enorme verbetering.

Bachbloesems Larch worden best genomen in een dosering van 24 druppels per dag. Het meest ideaal is om deze dosering te spreiden over de ganse dag. Alle druppels in één keer innemen wordt sterk afgeraden. Als men schrik heeft dat men een dosis zal vergeten nemen, dan kan men de druppels oplossen in een vloeistof die men doorheen de dag op drinkt.