Bachbloesem Willow, als verbittering hoogtij viert

Bachbloesem Willow: voor wie?

Bachbloesem Willow of Wilg is specifiek voor mensen die al veel tegenslagen hebben gehad in het leven. “Voor het ongeluk geboren” lijkt zowat de lijfspreuk voor mensen die de Bachbloesem Willow kunnen gebruiken. Iedereen heeft wel eens met een ontgoocheling te kampen, maar bij sommige mensen lijkt het alsof de tegenslagen niet willen ophouden. Ongevallen, ziektes, sterfgevallen, financiële problemen achtervolgen sommige mensen dag in dag uit. Je zou van minder verbitterd worden. Men voelt zich als een slachtoffer die het ongeluk aantrekt, terwijl je merkt dat jouw omgeving goed verder boert. Niet zelden zal men na verloop van tijd afgunstig worden van het succes van anderen. Typische uitspraken van mensen die de Bachbloesem Willow kunnen gebruiken zijn: “waar heb ik dat aan verdiend” of “why me”. Als deze tegenslagen blijven duren, durft men vaak niet meer gelukkig zijn uit schrik dat er iets zal gebeuren wat het geluk zal doen ophouden.

Wat doet de Bachbloesem Willow?

Bachbloesem Willow kan uiteraard geen tegenslagen tegenhouden. Je leert dank zij de Bachbloesem Willow wel positiever met tegenslagen om te gaan. Je wordt ook moediger om jouw lot, ook al is dat niet altijd even fraai, zelf in handen te nemen en strijdvaardig tegen mislukkingen aan te gaan. Eigenlijk komt de werking van Bachbloesem Willow er op neer dat je andere mensen niet meer gaat benijden omdat het bij hen wel beter gaat. Zij zijn niet langer de schuld van jouw ellende. Dit zorgt ervoor dat de omgeving je niet langer gaat zien als een zielepoot, maar als een moedig persoon die zijn lot in eigen handen neemt en positief ingesteld is naar de toekomst toe.

Hoe gebruik je Bachbloesem Willow?

Bachbloesem Willow gebruik je best net zoals alle andere bachbloesems. Men neemt de bloesemremedies best met een glas water in, meermaals per dag. Men kan de bloesems ook puur op de tong druppelen.

Gevaar voor overdosering of voor bijwerkingen zijn er niet. Bachbloesem Willow is net zoals alle andere Bachbloesems veilig om te gebruiken en zonder enig effect op de werking van medicatie men zou nemen.

Ook al moet Willow niet vaak toegediend worden aan kinderen, toch zijn zij er voor geschikt. Als Willow aan kinderen wordt gegeven, dan is dat meestal aan kinderen die vinden dat zij nooit iets misdaan hebben.  Door deze Bachbloesemremedie te gebruiken ervaren zij dat zij eigenlijk ook wel iets fout kunnen doen. Net zoals voor volwassenen zijn Bachbloesems ook voor kinderen volledig onschuldig om te gebruiken.