Bachbloesem Olive of Olijf: teveel is teveel

Bachbloesem Olive: als het allemaal teveel wordt

Bachbloesem Olive of Olijf kan gebruikt worden door mensen die er eventjes onderdoor gaan. Als een burnout dreigt, je zit op je tandvlees en je krijgt je eigen motor niet meer aan de praat, dan is het tijd om in te grijpen. Door onze veeleisende maatschappij gebeurt het meer en meer bij mensen dat zij er onderdoor gaan. Men slaapt te weinig omdat je zowel fysiek als emotioneel teveel hebt meegemaakt. Als ’s ochtends de wekker gaat, heb je het gevoel dat je nog maar net in je bed ligt. De dag die aanbreekt lijkt een berg waar je nooit kan overheen komen en de mensen rondom jou zou je liefst van al naar de maan katapulteren.

Ook je hobby’s ga je verwaarlozen. De reden hiervoor is duidelijk: je hebt geen energie meer.

De reden waarom mensen er onderdoor gaan kunnen zeer uiteenlopend zijn. Heel vaak zijn hoge eisen op het werk een oorzaak. Maar ook een bevalling, een langdurige verbouwing, lange tijd voor een ziek familielid zorgen of zelf lange tijd ziek geweest zijn kunnen aan de basis liggen van het feit dat men zich aan het einde van zijn Latijn voelt.

Wat doet Bachbloesem Olive met een mens?

De Bachbloesem Olive of Olijf gaat vooral de lusteloosheid ombuigen naar moed en levenskracht. Men leert beseffen dat de boog regelmatig moet ontspannen worden en tegelijkertijd krijgt men ook veel meer energie. Hierdoor gaat men zich opnieuw vol vitaliteit voelen. Automatisch voel je je dan ook een stuk opgewekter dan wanneer je er onderdoor zat. De dag start nu met een portie levenslust en de berg waar je destijds niet overheen kon lijkt nu een molshoopje. Kortom, het gevoel van “ik kan niet meer” is omgebogen naar het gevoel van “ik ga er voor”.

Hoe gebruikt men Bachbloesem Olive?

De Bachbloesem Olive of Olijf gebruikt men best zoals alle andere Bachbloesems. Dat houdt in dat het ideaal is om zes maal per dag vier druppels te nemen. Die druppels doet men ofwel rechtstreeks op de tong ofwel lost men ze op in een vloeistof.

Als zes maal daags de druppels nemen praktisch moeilijk ligt, dan kan je er ook voor opteren om de 24 druppels op te lossen in een fles water. Als ’s avonds je fles water is leeggedronken heb je voldoende vloeistof binnen en heb je ook je Bachbloesems genomen.

Door het nemen van de Bachbloesem Olive of Olijf ga je geen bijwerkingen hebben. Als je medicatie neemt, hoef je ook geen schrik te hebben om Bachbloesems te nemen. Bachbloesems hebben op medicatie geen enkele invloed. Een overdosering van Bachbloesems is ook uitgesloten en ten slotte zal je zonder problemen de Bachbloesems kunnen stoppen. Er zijn geen ontwenningsverschijnselen.