Bachbloesem Hornbeam, en alles wordt weer lichter

Wat zijn Bachbloesems?

Bachbloesems, zoals Bachbloesem Hornbeam, zijn vloeibare extracten van planten. Zij zijn uitgevonden door de Engelse arts Dr. Edward Bach. Deze ontdekte dat extracten van bepaalde bloesems een heilzame werking kunnen hebben.

Dr. Bach leefde in de vaste overtuiging dat heel wat fysische klachten veroorzaakt worden door een psychische storing. Het duidelijkste voorbeeld hierin is iemand die last heeft van maagklachten. Niet zelden worden deze maagklachten veroorzaakt door angst of stress. Als een arts niet verder kijkt dan “de neus lang is”, dan kan die medicatie geven om de maagklachten te doen overgaan. Dit zal effectief wel gebeuren. Maar aangezien de echte oorzaak (de angst of de stress) niet werd aangepakt, komen er binnen de kortste keren opnieuw klachten.

Dat is net wat Bachbloesems doen: zij lossen de fysische klacht op door de angst aan te pakken. Men wilt met Bachbloesems negatieve gevoelens ombuigen naar hun positieve tegenpool. Angst wordt moed, en hierdoor zullen ook de maagklachten verdwijnen.

Bachbloesem Hornbeam: voor wie zijn ze?

Iedereen heeft wel eens last van het maandagochtendgevoel. Men heeft totaal geen zin om op te staan. Het ene been is nog niet uit bed of men verlangt er al naar om opnieuw in bed te kruipen. De dag die men door moet, lijkt een gigantisch hoge berg waar men over moet.

Dit maandagochtendgevoel komt bij sommige mensen echter alle dagen voor. En dan wordt het een pak lastiger om mee te leven. Dagelijks staat men op met het gevoel dat men nog meer moe is dan toen men ging slapen. De dag lijkt saai en je kijkt op tegen de dagelijkse routine. Het hoofd voelt zwaar aan en de oogleden lijken van lood.

Wat doet de Bachbloesem Hornbeam?

Als men zich zo uitermate suf voelt, dan kan men met Bachbloesem Hornbeam weer vreugde in het leven gaan ondervinden. Men kan weer helder denken, wat er voor zorgt dat men met veel meer plezier uit bed komt ’s morgens. De dagelijkse taak wordt met enthousiasme aangepakt. Dit is zeer goed merkbaar in je werksituatie, waar je als een energiek persoon te werk gaat. En om sleur te vermijden ga je door de Bachbloesem Hornbeam zelf op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Net zoals alle andere Bachbloesems is Bachbloesem Hornbeam totaal ongevaarlijk. Geen enkele Bachbloesem vertoont bijwerkingen. Bachbloesems zijn ook perfect bruikbaar in combinatie met medicatie of met therapieën. Als men wilt stoppen met Bachbloesems dan zijn er geen ontwenningsverschijnselen.