Bachbloesem Holly of Hulst

Bachbloesem Holly of Hulst

Bachbloesem Holly: voor wie zijn ze bestemd?

De Bachbloesem Holly is specifiek voor mensen die zich vaak gekwetst voelen. Als iemand ook maar de minste commentaar levert op wat je doet, dan weegt dat heel zwaar door. Je voelt je ontevreden en je bent meteen gekrenkt. Frustratie, irritatie, ongelukkig zijn vormen zowat de samenvatting van hoe je je voelt. Eigenlijk haat je andere mensen. Daarenboven ben je ook heel wantrouwig en beschuldig je gauw mensen. Het wantrouwen gaat zo ver dat men steeds schrik heeft dat anderen in het geheim dingen tegen jou gaan ondernemen.

Meestal hou je dingen niet lang vol en heb je snel ergens een hekel aan. Het is typerend dat men niet lang op hetzelfde werk blijft, aangezien men het allemaal vlug moe is.

Wat doet de Bachbloesem Holly?

Als iemand Bachbloesems Holly gaat gebruiken, dan voelt men zich innerlijk beter. Er is meer begrip voor jezelf en voor de anderen. Als iemand anders succes heeft, ben je daar niet langer jaloers of wrokkig om, maar kan je die persoon op een gemeende manier feliciteren.

Als men de bachbloesem niet nam, dan bleef iedere vorm van commentaar diep hangen. Maanden later wist men nog steeds wat iemand opgemerkt had. Door de Bachbloesem Holly is men meer vergevingsgezind en blijven de gevoelens van wrok niet nazinderen.

Bachbloesem Holly behoort tot de groep Bachbloesems die werken op overgevoeligheid. Naast deze groep zijn er ook Bachbloesems die werken op angst, onzekerheid, apathie, eenzaamheid, moedeloosheid en overbezorgdheid.

Hoe Bachbloesem Holly gebruiken?

Bachbloesem Holly (of Hulst) gebruikt men net zoals alle andere Bachbloesems. Men neemt per dag 24 druppels. Deze neemt men best over de ganse dag verspreid. Ideaal is als men zes keer per dag 4 druppeltjes neemt. Men kan deze druppels rechtstreeks nemen, maar men kan ze ook oplossen in om het even welk drankje.

Wat heel veel mensen ook doen, is de 24 druppels oplossen in een fles water. Die fles water drinkt men verspreid over de dag leeg. Op die manier vangt men twee vliegen in één klap: men heeft de nodige hoeveelheid water gedronken en de Bachbloesems werden opgenomen. Het is zeker niet aan te raden om deze Bachbloesems in één keer in te nemen. De efficiëntie is dan een pak minder. Het innemen van deze Bachbloesems kan perfect gebeuren ook als men medicatie zou nemen. Bachbloesems hebben op de werking van medicijnen geen enkele invloed.