Bachbloesem Clematis of Bosrank

Bachbloesem Clematis: voor dromers

De Bachbloesem Clematis is uitermate geschikt voor mensen die er niet altijd met hun gedachten bij zijn. Mensen die Clematis nodig hebben zijn mensen met veel fantasie. Zij zijn zich niet helemaal bewust van wat er rondom hen gebeurt. Het gevolg is dat zij in gesprekken vaak niet kunnen volgen. Op school zijn dit de dromerige kinderen die belangrijke dingen uit de les missen. Tijdens het dromen, hebben deze mensen veel te kampen met fantasieën.

Het is niet verwonderlijk dat deze mensen heel vaak dingen vergeten. Zij verliezen allerlei zaken zoals documenten, sleutels of andere materialen. Als deze mensen af en toe een bril moeten dragen, dan zijn ze die gegarandeerd binnen de kortste keren kwijt. Het is ook typerend dat deze groep van mensen veel nood heeft aan slaap en doorgaans weinig of geen sport beoefent.

Hoe helpt Bachbloesem Clematis?

Met Bachbloesem Clematis komt men als het ware met de voeten op de grond. Men heeft weliswaar nog ideeën, maar men gaat zich uitsluitend nog bezig houden met realiseerbare dingen. Door het gebruiken van Bachbloesem Clematis wordt men veel meer alert. In schoolse situaties zorgt dit vrijwel onmiddellijk voor betere resultaten. In het verkeer zijn mensen die Bachbloesem Clematis gebruiken een pak veiliger bezig. Ook zal men minder spullen vergeten en verliezen.

Bachbloesem Clematis: iets meer uitleg over Bachbloesems

Bachbloesem Clematis of bosrank is één van de 38 soorten Bachbloesems. Zij werden uitgevonden door Dr. Bach en tonen al tientallen jaren hun efficiëntie in bepaalde behandelingen. Bachbloesems werken voornamelijk in op negatieve emoties bij mensen. Men kan de Bachbloesems onderverdelen in zeven groepen, waarbij iedere groep een andere emotie weergeeft:

  1. Angsten.
  2. Onzekerheid.
  3. Ongeïnteresseerd (hiertoe behoort Bachbloesem Clematis).Eenzaamheid.
  4. Overgevoeligheid.
  5. Moedeloosheid.
  6. Overbezorgdheid.

Alle 38 soorten Bachbloesems behoren tot één van deze groepen. Zij hebben als doel om de negatieve emotie om te buigen naar een positieve pool. Zo worden gevoelens van angst omgebogen naar moed, onzekerheid wordt zelfzekerheid en zo meer. Elke Bachbloesem is een vloeibaar extract van een plant. Zij zijn ongevaarlijk in gebruik en vertonen geen enkele bijwerking. Daarenboven zijn Bachbloesems totaal niet verslavend en kunnen zij door iedereen gebruikt worden, ongeacht de leeftijd. In combinatie met medicatie of bepaalde therapieën hebben deze Bachbloesems geen negatieve invloed. Integendeel, heel vaak kunnen zij voor bepaalde behandelingen een heel degelijke en ongevaarlijke ondersteuning zijn.