Aspen

Bachbloesem Aspen (Esp/Ratelpopulier)

De Bachbloesem Aspen is een natuurlijke en effectieve remedie om komaf te maken met je ‘plotse’ onbenoembare, vage angsten en bezorgdheden die opkomen zonder gekende reden en de onrust die daar mee gepaard gaat. Door het gebruik van de Bach Bloesem remedie Aspen herwin je u vertrouwen en kan je opnieuw onbevreesd functioneren in het dagelijkse leven.

Weg met die nare voorgevoelens en onverklaarbare angsten dankzij Bachbloesem Aspen

De Bachbloesem Aspen is bestemd voor mensen die last hebben van plots optredende gevoelens van angst zonder aanwijsbare reden. Krop die angst en onrust niet op, uit het. Dit komt meer voor dan je denkt. Vele mensen hebben nare voorgevoelens en weten niet waarom en hoe dit komt. Alles wordt nu eenmaal gestuurd door impulsen, en hier zijn dit impulsen van het onderbewustzijn dat we niet kunnen verklaren maar wel kunnen balanceren.

Door het gebruik van de Bachbloesem Aspen kan men weer onbevreesd en met vertrouwen functioneren. Je zal de dag kunnen starten zonder angstig te zijn voor naderend onheil. Je kan opnieuw ondernemingen aangaan met vertrouwen in plaats van angstig en bang te zijn zonder verklaarbare reden.

Kenmerken van de Bachbloesem Aspen

Vaak is een persoon die de Bachbloesem Aspen nodig heeft een zeer bijgelovig persoon, die sterk getriggerd word door het spirituele en magische onderwerpen en zal soms een houvast zoeken bij personen die zich hierin verdiepen. Door hun interesses in het spirituele (de dood, hemel, hel,… ) kan men een onbestemde angst creëren dat dan weer ingevuld word door eigen fantasie. Dit komt dikwijls naar boven wanneer de persoon alleen is, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. Ook het zien van horrorfilms of nare reportages kan die onnodige, ongekende angst opwekken. De angst die gevormd word is meestal plots en zonder aanwijsbare reden. Vaak komt deze voor bij personen met een zeer grote fijngevoeligheid.

Wanneer kan men denken aan de Bachbloesem Aspen?

Bij ongegronde gevoelens van angst, van dreiging, van onheil en van gevaar kan men denken aan de Bachbloesem Aspen. Bijvoorbeeld mensen waarvan de angst zich fysiek uit in kippevel, beven, zweten,… Bij kinderen die niet alleen in het donker willen slapen en de deur steeds op een kier moet staan of als er een lichtje moet blijven branden. Bij kinderen/ personen met angst voor bedenksels zoals ‘ zwarte piet’, ‘spoken’,… Bij mensen die vaak een naar voorgevoel hebben of als je nachtmerries hebt waarbij je wakker schiet door een onverklaarbare dreiging.

Als je u herkent in één van de voorgaande kenmerken, symptomen of voorbeelden wacht dan niet met de inname van de Bachbloesem Aspen. Start er meteen mee zodat je geen last meer ondervindt van die onverklaarbare angsten.